Om

Om Dilling

 

 

Erland Dilling er utdannet ingeniør fra Trondheim, og bruker sine kunnskaper om teknisk tegning og perspektivtegning som grunnlag for sine stilrene og sylskarpe tegninger.

 

Han tegner tog og biler så naturtro og med en slik detaljrikdom at det kan sammenlignes med historisk dokumentasjon. Han har tegnet siden 7-års alderen og begynte med denne type tegninger i 1988.

 

Det startet med at NSB utlyste en konkurranse i 1988 om å lage togmotiver som kunne brukes til utstilling i publikumsområder. Dilling vant ikke men ble istedet bedt om å trykke opp sin plakat av NSB-lokomotiver. Plakaten ble umiddelbart meget populær blant store og små togfolk. Tegningene er utstillt i bil- og togmusèer flere steder i Europa.

 

Ved siden av et rikt utvalg av fargeplakater i formatet 50x70 cm, kan du bestille motiver i sort/hvitt eller farger i formatet 30x40 cm.

 

Dilling leverer også tegninger etter ønske, f.eks. ; Ett motiv av egen bil, to motiver - forfra og bakfra,

eller 4 motiver og interiør på papirformat 30x40 cm. Pris på forespørsel. Tegningen leveres som original, er håndkolorert og med meget høyt detaljeringsnivå.

 

Skal du gjøre en bestilling, gjør det hos Dilling !

 

Ta kontakt for avtale om konsept og pris!

Copyright 2017 © All Rights Reserved Dillingfineart.

Webdesign: plp